Information til alle enheder

Coronavirus: Spejderarbejdet lukker op igen

Status:

Det her har vi glædet os meget til - at byde vores spejdere velkommen til spejdermøderne igen - fra næste uge, dvs. fra mandag d. 18. maj 2020.

Udendørs fritidsaktiviteter op til 10 personer samlet er tilladt så det deler vi vores enheder efter. Alle sundhedsmæssige retningslinier omkring afstand, sprit af mm. vil naturligvis blive overholdt. Der kommer nærmere besked rundt til alle forældre, så kig i din mail for mere information. 

Links til korpsets præcise retningslinier finder du her; https://spejdernet.dk/nyheder/grupper-kan-genoptage-aktiviteter-i-begraenset-omfang/ 

Og den øgede åbning og retningslinier fra d. 8. juni er her; https://spejdernet.dk/nyheder/stoerre-aabning-af-spejderaktiviteter-den-8-juni/ 

*************************

 

Vi følger naturligvis de nye retningslinier fra sundhedsmyndighederne og aflyser desværre i marts; bæverweekenden i hytten, ulveweekend på Stevningshus, og juniorweekenden. 

Roland og Diamantkurser i påsken er desværre aflyst, ligesom DM I Spejd og trop/seniorernes tur til Sverige sidst i maj.

Alle spejdermøder er aflyst, foreløbig frem til 10.05.2020 og så afventer vi nærmere infomationer. 

23. april: Status fra myndighederne;
Man må påbegynde udendørs aktiviteter med max 10 personer samlet, dvs. inkl.ledere og spejdere. Stadig med alle sundhedsmæssige retningslinier for 2 meters aftstand, håndvask/sprit, man skal helst medbringe egne remedier og man skal blive hjemme hvis man på nogen måde er syg.

De nye retningslinier gør det desværre ikke muligt endnu for os at åbne op for almindelige spejdermøder da de fleste af vores enheder har væsentlig flere spejdere, men vi håber det kan lade sig gøre efter d. 10. maj.

Se eventuelt mere på KFUM Spejdernes hjemmeside https://spejdernet.dk/spejderliv/temaer/covid-19/