Forside
Der skal samarbejdes om de svære opgaver...
Sheltertur i minusgrader for de seje...
På vej mod nye eventyr...
Lyst til at være spejder? - klik på billedet og se mere...

Frivillige ledere søges:)

 

Vi vil rigtig gerne kunne tilbyde flere at blive spejdere, og bruge vores skønne faciliteter og blive en del af spejdergruppen - så derfor har vi også hele tiden brug for flere frivillige ledere, der har lyst og mulighed for at kunne være med til de ugentlige spejdermøder, indgå i et lederteam med andre, planlægge sammen, få gode ideer og inspirere hinanden til at give spejderne nogle super gode oplevelser.

 

Det kræver ikke nødvendigvis en stor spejder- eller ledererfaring - selv om det selvfølgeligt er meget velkomment:) - men lyst til at arbejde med børn og unge mennesker er det vigtigste, og vi prioriteter at alle enheder (aldersgrupper) har et lederteam af både erfarne og nyere ledere, unge og modne som sammen skaber rammen for netop deres enhed. Spejderne mødes hver uge, og derudover er der lejrture og fælles arrangementer i løbet af året. Dette kan man selv være med til at sætte sammen og deltage i det omfang det er muligt.

 

Vi kan tilbyde et godt lederfællesskab, leder- og inspirationskurser, uniform (hvis ikke du har) og hvad der er brug for af materialer mm. til spejdermøderne.

 

Lige nu kunne vi helt konkret bruge;

- En Familiespejd Koordinator (for spejdere og forældre i alderen 3-7 år) (valgfri mødedag og tid)

- Et team af nye Bæverledere - som kunne have lyst til at starte en Bæverenhed op sammen (0.-1. klasse) (valgfri mødedag og tid)

- en ekstra Ulveleder (2.-3. klasse - tirsdag)

- en ekstra Juniorleder (4.-5. klasse - onsdag)

- en ekstra tropleder (6. -9. klasse - onsdag)

- seniorleder (14-17 år - hver 2. torsdag)

 

Kunne det være noget for dig/Jer??? - så hører jeg gerne fra dig - kontakt ganske uforpligtende gruppeleder Susanne Feldt Jørgensen på 5164 4024, eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.   til en snak og mere information.

 

 

Information til alle enheder

Kontakt Spejdergruppen

Sidste nyt fra enhederne